Serviciile oferite

Pentru starea ta de bine și a celor dragi

Îți oferim suport să readuci echilibrul în viața ta și a celor dragi

Scapi de stres, anxietate, depresie, atacuri de panică, fobii, compulsii, tulburări de alimentație și dependențe

Deprinzi abilitățile de a construi și a menține noi relații sau de a le reface pe cele problematice 

Descoperi cum să-ți recapeți sensul vieții și motivația de a o trăi în echilibru

Serviciile noastre se pot desfășura on-line sau la cabinet

Psihoterapie

Servicii complete de psihoterapii scurte sau cu durate medii care îmbină abordări cognitiv-comportamentale, experiențiale și Schema Therapy.

Tulburări psihice abordate: anxietate, depresie, fobii specifice, atacuri de panică, tulburări obsesiv - compulsive, stres acut și cronic, burnout, traume psihologice, tulburări de alimentație, tulburări de somn, etc.

Terapie de cuplu

Este asemănătoare cu psihoterapia individuală, dar se concentrează pe cuplu ca întreg. Scopul ei este ca cei doi parteneri să se raporteze unul la altul într-un mod care să-i ajute și să-i dezvolte pe amândoi.

Vreți să faceți ceva pentru voi, să vă îmbunătățiți relația, vreți să evitați un divorț? Nu vă simțiți apreciați, înțeleși, doriți sau iubiți?

Terapia de cuplu vă ajută să vă înțelegeți problemele, modurile de interacțiune, să vă cunoașteți mai bine unul pe celălalt.


Terapie de familie

Terapia de familie se adresează tuturor membrilor care compun respectiva familie: îi implică pe partenerii de cuplu, dar și pe copiii acestora și, eventual, îi poate implica și pe alți membri ai familiei extinse.

Dificultățile avute în vedere în cadrul acestui tip de terapie se referă la:

  • Comunicarea deficitară între membrii familiei
  • Neînțelegeri între părinți și copii
  • Separări ale părinților, divorț
  • Perioade de criză: boala gravă a unui membru al familiei, dependența de substanțe
  • Orice alte dificultăți care afectează mai mulți membri ai familiei

Când în familia dumneavoastră a intervenit ceva care vă deranjează, vă afectează viața, este bine să actionați urgent pentru a nu lăsa ca lucrurile să degenereze, să se amplifice.

Descoperă resursele și soluțiile potrivite pentru echilibrul tău interior și a celor dragi

Consiliere pentru dezvoltare personală, life coaching

Consilierul pentru dezvoltare personală stimulează identificarea și alegerea soluției optime de către fiecare client pentru sine însuși, pentru diminuarea nivelului de stres, înlăturarea confuziei, tensiunilor acumulate și a blocajelor temporare induse în evoluția personală pe unul sau mai multe planuri.  

Consiliere vocațională

Determinarea traseului vocațional potrivit și suport pentru a reuși în procesul de angajare la companiile potrivite sau la locurile de muncă dorite.

Serviciul este aplicabil tinerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă potrivit.

Nutriție sănătoasă

O viață îndelungată se bazează pe o minte sănătoasă în corp sănătos. Nutriția este un subiect major pentru o viață frumoasă până la vârste înaintate