Psihoterapie

Cum să-ți recapeți echilibrul psihic și puterea ta interioară

Viața nu este întotdeauna așa cum ne-o dorim.  Cu cât distanța dintre aspirațiile sau nevoile noastre și realitate crește, cu atât psihicul nostru are mai mult de suferit. La aceasta se adaugă stresul la locul de muncă sau de acasă, relațiile mai dificile de cuplu sau familie, istoricul psiho-traumatic sau vulnerabilitatea psihică a persoanei. 

Cu toții avem nevoie uneori de ajutorul unui psihoterapeut, dar mentalitățile învechite și ”gura lumii” ne-au reținut să facem acest pas firesc. Astăzi este mult mai simplu să scapi de aceste probleme.   

Vă oferim servicii complete de psihoterapii scurte sau cu durate medii care îmbină abordări cognitiv - comportamentale, experiențiale, EFT (Emotion Focused Therapy) și Schema Therapy.

Simptome și tulburări psihice abordate: anxietate, depresie, fobii specifice, atacuri de panică, tulburări obsesiv - compulsive, stres acut și cronic, sindromul Burnout, doliu, traume psihologice din copilărie, tulburări de alimentație, tulburări de somn, etc.

Psihoterapia poate fi individuală, de cuplu și familie sau de grup. Fiecare persoană are nevoie de psihoterapie, chiar dacă, aparent, nu se confruntă cu probleme psihice.