Procedura de plată și facturare

1. Plata prin virament bancar

Pentru ședințele online de terapie plata se va efectua în avans, în contul bancar de mai jos.  Rezervarea ședinței online se consideră finalizată în momentul încasării în acest cont a contravalorii ședinței, și anume până cel târziu în ziua lucrătoare dinaintea datei în care are loc ședința.

Pentru webinarii și cursuri plata se va efectua în avans, în contul bancar de mai jos, conform programului webinarului sau cursului respectiv, precizat în secțiunea Evenimente din acest site.

Cont: RO92 INGB 0000 9999 1018 7650 (RON) deschis la ING Bank Romania

Beneficiar: BUCIU MIHAELA & IORDĂCHESCU VALENTIN S.C.P.P.,    CIF/CUI:  42270166.


2. Plata cu cardul a ședințelor de psihoterapie sau consiliere

Plata cu cardul a unei ședințe de psihoterapie sau consiliere individuală (preț 150 de lei) cu durata de 60 de minute se face accesând următorul link:

https://cz.social-commerce.io/dDvjeI

Plata cu cardul a unei ședințe de psihoterapie sau consiliere de cuplu și familie (preț 200 de lei) cu durata de 60 de minute și având min. 2 participanți se face accesând următorul link: 

https://cz.social-commerce.io/0rlKhq


3. Plata cu numerar

Pentru ședințele de terapie ce au loc în cabinet, începând cu a treia ședință, plata se poate efectua atât prin procedurile de mai sus, cât și în numerar, la sfârșitul ședinței, clienții primind în acest caz și chitanță fiscală. 


Obs: Indiferent de modalitatea de plată aleasă de dv., se va emite factură fiscală pe persoană fizică sau juridică, conform contractului semnat de părți sau solicitării clientului/ beneficiarului.


Vă mulțumim.