Procedura de plată și facturare

1. Plata prin virament bancar

Pentru ședințele de psihoterapie și consiliere psihologică plata se poate efectua în contul bancar de mai jos.  

Pentru webinarii și cursuri plata se va efectua în avans, în contul bancar de mai jos, conform programului webinarului sau cursului respectiv, precizat în secțiunea Evenimente din acest site.

Cont: RO43 RNCB 0075 1705 8396 0001 (RON) deschis la BCR Sucursala Sector 4, București

Beneficiar: VALENTIN IORDĂCHESCU - Cabinet individual de psihologie,  CIF/CUI:  44710778.


2. Plata online cu cardul a ședințelor de psihoterapie sau consiliere psihologică 

(se realizează prin portalul procesatorului internațional de plăți Global Payments, partener al Băncii Comerciale Române)

a. Plata cu cardul a unei ședințe de psihoterapie sau consiliere individuală (preț 150 de lei), având durata de 60 de minute, se face accesând următorul link:


b. Plata cu cardul a unei ședințe de psihoterapie sau consiliere individuală (preț 200 de lei), având durata de 90 de minute, se face accesând următorul link:


c. Plata cu cardul a unei ședințe de psihoterapie sau consiliere de cuplu și familie (preț 200 de lei), având durata de 60 de minute și având min. 2 participanți se face accesând următorul link: 


d. Plata cu cardul a unei ședințe de psihoterapie sau consiliere de cuplu și familie (preț 250 de lei), având durata de 90 de minute și având min. 2 participanți se face accesând următorul link:  


e. Plata cu cardul a unei ședințe de psihoterapie sau consiliere individuală cu preț redus (100 de lei) pentru elevi, studenți, pensionari sau contracte preplătite de lungă durată (cel puțin 10 ședințe), având durata de 60 de minute, se face accesând următorul link:


f. Plata cu cardul a unei ședințe de psihoterapie sau consiliere de cuplu și familie cu preț redus (150 de lei) pentru studenți, pensionari sau contracte preplătite de lungă durată (cel puțin 10 ședințe), având durata de 60 de minute, se face accesând următorul link: 3. Plata cu cardul bancar în cabinet

Pentru ședințele de psihoterapie și consiliere ce au loc în cabinet, plata se poate efectua atât prin procedurile de mai sus, cât și cu cardul bancar (de debit sau credit), la sfârșitul ședinței. 4. Plata cu numerar (cash) în cabinet

Pentru ședințele de psihoterapie și consiliere ce au loc în cabinet, plata se poate efectua atât prin procedurile de mai sus, cât și în numerar (cash), la sfârșitul ședinței. Pentru plățile în numerar, pe lângă factură, veți primi chitanță fiscală. 5. Facturare 

Indiferent de modalitatea de plată aleasă de dv., veți primi factură fiscală, pe persoană fizică sau juridică, conform solicitării dvs și contractului semnat. 


Vă mulțumesc.