Echipa noastră

CINE SUNTEM

 Mihaela BUCIU

Psihoterapeut și psiholog clinician, consilier pentru dezvoltare personală și vocațională, formator

Mi-am început cariera în domeniul consilierii pentru dezvoltare personală și în cel al formării altor specialiști în anul 2017, deținând certificări acreditate ANC în aceste domenii. Dețin și o licență în domeniul marketingului, dina anul 2001.

În iunie 2019 am absolvit Facultatea de Psihologie a Universității "Titu Maiorescu" din București și un masterat în domeniul psihoterapiilor cognitiv comportamentale în cadrul aceleiași instituții. Sunt membru al Colegiului Psihologilor din România (CPR).

Sunt pasionată de psihologie, sport, muzică, filme, călătorii și canale TV educative.

Valentin IORDĂCHESCU

Psihoterapeut și psiholog clinician, life coach, consilier pentru dezvoltare personală și vocațională, nutriționist și formator

Mi-am început cariera în domeniul consilierii pentru dezvoltare personală în anul 2016, nutriției și formării altor specialiști în anul 2017 și în sfera life coaching-ului în anul 2018, deținând certificări acreditate ANC în aceste domenii. Dețin și o licență în domeniul ingineriei IT.

În iunie 2019 am absolvit Facultatea de Psihologie a Universității "Titu Maiorescu" din București și un masterat în domeniul psihoterapiilor cognitiv comportamentale în cadrul aceleiași instituții.

Sunt membru al Colegiului Psihologic din România (CPR) și al International Society for Schema Therapy (ISST).

Sunt pasionat de muzică, filme, călătorii, marketing digital și crearea de conținut pentru webinarii on-line.